Saferoad i Danmark får ny direktør

Published on juni 19, 2023

Efter Mads Norman tog imod en stilling som Senior Vice President for Signs og Work Zone Protection i Saferoad Group, har vi ledt efter en ny administrerende direktør til Saferoad. Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til Allan Pedersen!

Allan Pedersen er ny administrerende direktør
Allan Pedersen er ny administrerende direktør

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere Allan Pedersen, vores nye administrerende direktør!
Allan medbringer over 20 års ledelseserfaring fra større virksomheder, såsom Lemvigh-Müller, Sanistål, Kramp samt senest NDI Group.

Efter et længere rekrutteringsforløb med mange gode kandidater stod Allan Pedersen særligt ud, især med hans stærke kommercielle profil. Hans erfaring inden for internationale virksomheder vægter tungt hos Saferoad Danmark, da vi er stolte af at være en del af en stor og bred organisation med kollegaer i mange lande.

"Jeg er spændt på at arbejde i en virksomhed med et så tydeligt og vigtigt formål, som at skabe sikkerhed på vejene. Jeg glæder mig til at bringe mine kompetencer i spil - både kommercielt og ledelsesmæssigt i den fremtidige udvikling her hos Saferoad Danmark."

Allan overtager stillingen fra Mads Norman, som er rykket videre i organisationen, og nu er Senior Vice President inden for hele forretningsområdet Signs & Workzone Protection i Nordeuropa.

Saferoad Danmark har været på en stor vækstrejse de seneste år, og med Allan ved roret er vi sikre på at fortsætte rejsen.