Vi arbejder for sikkerhed på vejene for alle

Saferoad Traffic er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle trafikanter. Vores mission er at hjælpe folk på farten, hvad enten det er folk i bil, på cykel eller til fods. Vi har hjulpet staten, kommuner, entreprenører og private virksomheder i mere end et kvart århundrede. Vores løsninger omfatter bl.a. vejskilte, afspærring, vejmarkering, autoværn, afmærkning, støjskærme, brorækværker og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen. Vi er eksperter i udlejning af afspærringsmateriel, opsætning og nedtagning af skilte, tilsyn, udarbejdelse af skilteplaner, rådighedsansøgninger, projektering, projektstyring og meget andet. Saferoad er med helt fra design- og rådgivningsfasen og frem til og med installation og vedligehold. Vi tilbyder alle vores services i hele landet via vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Vejen og Greve.

I 2024 skiftede vi navn til Saferoad Traffic

Navneskiftet har betydet, at vi sammen med vores søsterselskaber i Europa fremstår endnu stærkere. Det medfølgende tætte samarbejde gør, at vi i dag kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger og den højeste kompetence.

Vi har igennem årene udviklet os fra hovedsageligt at være leverandør af trafikprodukter, til i dag at være totalleverandør af intelligente løsninger, der øger trafiksikkerheden og forbedrer infrastruktu­ren i hele Danmark.

Mange års ekspertise inden for produktion af vejskilte førte til, at vi i 2008 blev en del af Saferoad Group, som beskæftiger ca. 2700 medarbejdere i mere end 20 lande.

Allerede på dette tidspunkt var vi Danmarks største producent af vejskilte med en stor udlejningsafdeling af afspærringsmateriel.

Forinden havde vi igennem flere sammenlægninger og opkøb etableret os, som en pålidelig og kompetent samarbejdspartner for adskillige kommuner, entreprenører og private virksomheder.

Daluiso A/S blev grundlagt i Odense i 1989.

.