Saferoad Danmark A/S bliver til Saferoad Traffic A/S

Published on januar 19, 2024

Saferoad Danmark A/S, Saferoad Sverige AB, Saferoad SES samt de to norske selskaber Euroskilt AS og TrafikDirigering AS skifter navn og bliver til Saferoad Traffic

Saferoad Traffics nye logo på hovedkontoret på Hvidkærvej 33 i Odense
Saferoad Traffics nye logo på hovedkontoret på Hvidkærvej 33 i Odense

Saferoad er i en spændende udvikling og har derfor valgt at samle de 5 selskaber under fælles navn.

 

Dette skridt markerer ikke blot en organisatorisk ændring, men repræsenterer også et bevidst valg om at styrke koncernens position på tværs af landende. Baggrunden for navneskiftet er at skabe en mere ensartet og tydelig profil i markedet, inden for forretningsområdet Signs og Workzone Protection, hvor fokus er rettet mod Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

 

SAFEROAD TRAFFIC's mission er klart defineret: At skabe tryghed på vejene og sikre det stærkeste og mest kompetente samarbejde med kunderne. Navneskiftet repræsenterer en bevidst indsats for at tydeliggøre virksomhedens størrelse og bredde indenfor trafiksikring. Med et nyt, moderne design ønsker SAFEROAD TRAFFIC at tydeliggøre vores arbejdsområde samt vores evige stræben efter højere sikkerhed.

 

Fokus på samarbejde og bæredygtighed: SAFEROAD TRAFFIC lægger særlig vægt på at styrke samarbejdet på tværs af landegrænserne. Den nye profil og det fælles navn skal være med til at skabe en klar forståelse overfor vores kunder, samtidig med at der fastholdes lokal ekspertise og tilpasningsevne.

 

Desuden understreger SAFEROAD TRAFFIC sin forpligtelse til bæredygtighed. Virksomhedens kernekompetencer inden for skiltning, afspærring og støjskærme er ikke kun designet til at sikre trafikanter og vejarbejdere, men også for at minimere skadelige støjgener for befolkningen langs de mest trafikerede veje. Dette viser vores engagement i at skabe en positiv indvirkning på både miljøet og samfundet.

 

Med navneskiftet markerer SAFEROAD TRAFFIC en ny æra inden for vejsikkerhed og bæredygtighed. Virksomhedens fokus på samarbejde, tryghed og sikkerhed positionerer os som en nøglespiller på markedet.

 

SAFEROAD TRAFFIC er ikke blot et navn, det er et løfte om at skabe en mere tryg fremtid på vejene.

Saferoad Traffic

FAKTA: Saferoad Traffic A/S

  • Grundlagt i 1989
  • Beskæftiger i dag over 100 medarbejdere
  • Arbejdsområde: skilte, afspærring og støjskærme
  • En del af Saferoad Group siden 2008