Lav den rigtige skilteplan fra begyndelsen og undgå dyre forsinkelser

Saferoad tilbyder trafikafviklingsrådgivning, udvikling af skilteplaner og håndtering af myndighedsbehandling.

Få et tilbud - kontakt Saferoad på info@saferoad.dk eller tlf. 70 30 20 30

 Derfor er Saferoad den rigtige rådgiver

 

Sikker og effektiv trafik

Vi er specialister i trafikafvikling og hjælper mange entreprenører, forsyningsselskaber, eventarrangører mv. med at sikre, at mennesker og køretøjer kan færdes sikkert og effektivt på selv store arbejdsområder.

En skilteplan udviklet i samarbejde med os overlader intet til tilfældighederne, takket være vores store erfaring med alle typer projekter.

 


 

Kom i gang til tiden

Hvis det trækker ud med myndighedernes godkendelse af jeres planer for trafikafvikling, kan konsekvensen blive forsinket opstart på projektet.

Vi har udarbejdet utallige trafik- og skilteplaner gennem årene, og vi ved, hvad der skal til for at give myndighederne de bedste vilkår for hurtig behandling af jeres sag. Til glæde for alle parter.

 


 

En løsning fra A til Z

Saferoad kan være med hele vejen fra rådgivningsog designfasen til opsætning, tilsyn, vedligeholdelse og endelig nedtagning af skilte og afspærringsmateriel.

 


 

Vi dækker hele Danmark

Med vores fire afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og Greve er professionel rådgivning om trafikafvikling og skilteplaner aldrig langt væk.

 


Det siger kunderne...

"Saferoad har en stor spændvidde -

Da vi søgte efter en samarbejdspartner til udførelsen af underentrepriser på motorvejsprojektet ved Køge Bugt, var Saferoad et selskab, der havde en god spændvidde med deres solutionafdeling.

 At Saferoad kunne tilbyde en samlet pakke, hvori flere underentrepriser kunne samles og grænseflader minimeres, var et plus. Fx gjorde det arbejdet med koordineringen for opsætning af portaler smidig.

 Saferoad kunne håndtere trafikken, leverance og opsætning af portalen, hvilket betød, at vi kun skulle koordinere med én aktør i stedet for tre."

- Anders E. Højgaard Jensen Projektleder, Barslund A/S

 


Eksempler på projekter, hvor vi har rådgivet om trafikafvikling

 

IRONMAN Copenhagen

År: 2010 - Nu

Arrangør: IRONMAN 

 

Med 3.000 deltagere og 200.000 tilskuere i gaderne er Ironman i København en af årets største sportsbegivenheder.

 

Saferoad har siden Ironman i København første gang blev afviklet i 2010 været ansvarlig for afspærring og skiltning i forbindelse med arrangementet. 

Aarhus Letbane

År: 2012 - 2019

Bygherre: Aarhus Letbane

 

Saferoad stod for afspærringen på byggeriet af letbanen i Aarhus fra start til slut. Det inkluderer rådgivning, projektledelse, trafikplanlægning, rådighedsansøgninger, opsætning og fjernelse af afspærring og tilsyn. 

 


Eksperterne i at få trafikken til at glide

 

Vores erfarne specialister er aldrig langt væk. Tag kontakt og få en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Ring 70 30 20 30 eller skriv til info@saferoad.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med trafikafviklingsrådgivning. 

 

 

Der er ikke langt til eksperterne!

info@saferoad.dk
70 30 20 30