Byrumsinventar - sikkerhedsbarrierer


Bænke > Borde > Affaldskurve > Blomsterkummer > Træbeskyttere > Pullerter > Spærrebomme > Cykelprodukter > Overdækning > Sikkerhedsbarrierer
 

Adgangshindring og beskyttelse

I de senere år har vi desværre set flere angreb med køretøjer i en række europæiske byer.

Saferoad tilbyder flere forskellige løsninger til at dæmme op for sådanne handlinger ved events og arrangementer med større folkemængder, på åbne pladser, parker og ved gågader.

Fælles for vores produkter er, at yder en høj sikkerhed uden at fremstå som en konstant påmindelse om eventuel fare. Flere af vores produkter kan indgå permanent i bybilledet, og kan nemt flyttes om nødvendigt.

Vi lægger stor vægt på at produkterne ikke skæmmer byrummet, og at de yder mulighed for flere funktioner.
 

CITYSAFE®

CHIKANE

PILOMAT

CitySafe® er en robust sikkerhedsbarriere designet til at forhindrer køretøjer i at passere.

CitySafe® er støbt i massivt jern, og er med sine 880 kg en effektiv og praktisk sikring til såvel midlertidige arrangementer og events, som til permanent brug på eksempelvis gågader og torve. Ved påkørsel standser barrieren effektivt køretøjet, uden selv at tage skade.

På trods af sin høje vægt, er CitySafe® nem at håndtere med både palleløfter og kran.

Du kan både købe og leje CitySafe®. Saferoad er eneforhandler af dette unikke produkt i hele Norden.

Produktbrochure
CHIKANE er en robust ellipseformet pullert i stålarmeret vådbeton. Ved påkørsel vælter den, men pga. sin kegleform triller den ikke væk, men kiler sig i stedet fast under køretøjet.

CHIKANE vejer 730 kg, og kan derfor sættes direkte på terrænet uden fastgørelse i underlaget. Den er velegnet til opsætning i formationer og repetitioner, så der opnås adgangshindring.

Som tilbehør fås rundt sæde i valgfri farve, der placeres ned over CHIKANE, så den kan fungere som siddeplads.

Produktblad
PILOMAT er et af markedets absolut stærkeste mærker inden for automatiske hæve/sænke pullerter. Disse pullerter er specielt designet til at standse køretøjer, og drives hovedsageligt hydraulisk, hvilket passer godt til vores nordiske klima. Hydraulik eliminerer problemer med fugt og kondens, som kan forekomme i pneumatiske løsninger.

Pullerterne findes i tre forskellige dimensioner  med høj sikkerhedsklassifikation.

Produktblad

OBSTRUCT

OBSTRUCT betonplinte indrammer gader, pladser og midlertidige arrangementer, hvor der er behov for at skabe tryghed, uden at skæmme bybilledet.

OBSTRUCT er lavet af stålarmeret vådbeton, og vejer hele 1.500 kg, hvilket gør at den ikke kræver fastgørelse i terrænet.

I bunden er der udsparinger til palleløfter og truck. Desuden er der tre M16 løftegevind i toppen, der muliggør løft med kran. Disse gevind kan desuden benyttes til fastgørelse at sæder, lys, skilte eller andre add on elementer efter eget valg.

Produktblad