Rådighedsansøgninger

Saferoad hjælper dig med at ansøgesøge om råderet over vejarealet 

Før du går i gang med at udføre et arbejde, er det vigtigt at du sikrer dig, at du har de nødvendige tilladelser. Hvis du skal udføre et arbejde, hvor du inddrager enten hele vejen eller dele af den, skal du ansøge om en tilladelse til at råde over vejarealet. Det gælder for eksempel, hvis du skal udføre et arbejde, hvor du spærrer en del af vejen, eller hvis du skal udføre vejarbejde. 

 

Det er Vejdirektoratet, der behandler ansøgninger om råderet på statsvejene, mens det er kommunerne, der giver tilladelse til råderet på kommunale veje. Vejdirektoratet har sit eget It-system, som du skal anvende, hvis du vil ansøge om råderet over vejarealet på statsveje, mens de forskellige kommuner benytter et af to forskellige systemer.

 

De enkelte kommuner har derudover ofte deres egne ønsker til, hvilket materiale de foretrækker at modtage i forbindelse med ansøgninger om råderet over vejarealer, og hvordan de ønsker at modtage det.

 

Hos Saferoad kender vi de enkelte kommuner, og vi ved, hvordan de ønsker at modtage ansøgningerne. Når vi søger om råderet over vejarealet, kan vi derfor ofte spare flere arbejdsgange, sammenlignet med hvis du søger selv. 

 

Husk, at du også skal lave en skilteplan, hvis du har brug for at afspærre en del af vejen. Derudover skal du have en gravetilladelse, hvis du skal grave i jorden i forbindelse med arbejdet. 

Lad Saferoad stå for papirarbejdet

Hos Saferoad er vi specialister i vejsikkerhed. Vores eksperter kender reglerne på området indgående, og de har stor erfaring med at udarbejde skilteplaner, trafikplaner, myndighedsbehandlig og at ansøge om rådighedstilladelse. 

 

Hvis du lader vores eksperter klare din ansøgning om råderet over vejarealet, så er du sikker på, at reglerne er overholdt. Dermed kan du med ro i maven fokusere på at udføre det arbejde, som du er bestilt til at udføre. 

 

Kontakt Saferoad, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at søge om rådighedstilladelse. 

 

Der er ikke langt til eksperterne!

info@saferoad.dk
70 30 20 30