Ledige stillinger hos Saferoad

 

Grundet COVID-19 er alle rekrutteringsprocesser midlertidigt sat på hold.

Send dog gerne din ansøgning alligevel, da vi stadig gerne vil modtage den. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

----

 

Afspærringsmontør søges til vores Delivery Team i Aalborg

Har du lyst til at være en del af noget større og være med til at sætte dit aftryk på den fremtidige infrastruktur i Danmark? Så er det måske dig vi har brug for?

SAFEROAD er leverandør af løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle trafikanter. Vi har hjulpet staten, kommuner, entreprenører og private virksomheder i mere end et kvart århundrede. Vores løsninger omfatter bl.a. vejskilte, afspærring, vejmarkering, afmærkning, støjskærme og en lang række trafikprodukter, der findes på, over og langs med vejen. Dertil kommer et stort sortiment af byrumsinventar. Vi er eksperter i projektstyring, projektering, rådgivning, montering og udførelse af vores totalløsninger – med andre ord er vi med helt fra design- og rådgivningsfasen og frem til og med installation og vedligehold.

Du vil blive en del af en innovativ og dynamisk virksomhed, der har et godt og engageret arbejdsmiljø.

Om jobbet

Vi søger en frisk afspærringsmontør til vores afdeling i Aalborg, hvor du har din faste base. Du vil få en varieret hverdag med mange spændende og forskelligartede arbejdsopgaver samt gode kollegaer. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Alle former for afspærrings- og montageopgaver inden for vejskilte og vejudstyr mv.
  • Tilsyn af afspærringsopgaver mv.
  • Der vil være både dags-, aften/nat- og weekendarbejde i perioder. Enkelte overnatninger i forbindelse med arbejde kan også forekomme.

Om dig

  • Det er vigtigt at du har hoved og hænder skruet godt sammen og ikke er bange for at tage en ekstra tørn når det er nødvendigt.
  • Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig besidde evnen til at indgå i et fællesprojekt samt holde hovedet koldt i pressende situationer.
  • Du skal som min. have følgende kørekort: B, BE og C og det vil være en fordel hvis du også har kørekort til CE, men det er ikke noget krav. Derudover skal du også have truckcertifikat.
  • Det vil være en fordel hvis du har ”VEJ-EU - Vejen som arbejdsplads” men det er ikke noget krav.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Dennis Andersen på mobil nr. +45 4010 1400. Har jobbet fanget din interesse, så send din ansøgning med CV snarest muligt til:

Saferoad Daluiso A/S, Att: HR ansvarlig Lisbeth Daluiso på mail lisbeth.daluiso@saferoad.dk Vi behandler ansøgningerne løbende. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Vil du vide mere om Saferoad Daluiso A/S, så besøg os på www.saferoad.dk

---

 

Vil du vide mere om Saferoad Daluiso A/S og vores koncern, så kan du læse mere her og se vores profilbrochure her.
Skriv dig op til vores nyhedsbrev og hold øje med os på de sociale medier 

 

 

 

 

Download vores salgs- og leveringsbetingelser her, og vilkår for lejeaftaler her.


Hovedkontor:
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV
tlf: +45 70 30 20 30
CVR: 21 77 87 02

Du finder kontaktinformationer på vores tre andre afdelinger her