Gravetilladelser

 

Hvis du skal grave på en vej, skal du først søge om en gravetilladelse. Det kan Saferoad hjælpe dig med. 

Hvis du skal grave i offentlig eller privat fællesvej, skal du først søge om en gravetilladelse - også kaldet ansøgning om tilladelse til gravearbejde.

 

Der er flere grunde til, at du skal søge om en gravetilladelse, før du går i gang med arbejdet. En af grundene er, at myndighederne skal vide, hvem der er ansvarlig for gravearbejdet, og hvad for et arbejde, der skal udføres.  

 

Hvis du vil spærre af på vejen i forbindelse med arbejdet, skal du også udarbejde en skilteplan og en rådighedsansøgning

Lad Saferoad sørge for din gravetilladelse

Hos Saferoad er vi eksperter i trafiksikkerhed. Vi har mange års erfaring med at udarbejde ansøgninger og have kontakt til myndighederne i forbindelse med trafikafspærringer og anlægsarbejde. 

 

Lad Saferoad stå for at søge de nødvendige tilladelser for dig, når du skal udføre et arbejde på vejen. Så er du sikker på, at alle regler er overholdt. Dermed kan du fokusere på at løse din kerneopgave. 

 

Kontakt Saferoad, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at søge om gravetilladelser og andre tilladelser i forbindelse med anlægsarbejde. 

 

Der er ikke langt til eksperterne!

info@saferoad.dk
70 30 20 30