Byrumsinventar - Parkmøbler


Bænke > Borde > Affaldskurve > Blomsterkummer > Træbeskyttere > Pullerter > Spærrebomme > Cykelprodukter > Overdækning > Sikkerhedsbarrierer
 

Bænke og borde

Saferoad Citylife tilbyder en bred vifte af både moderne og klassiske kvalitetsmøbler til offentlige rum.

Vi ønsker at være konkurrencedygtige på alle parametre - også prisen. High-end design behøver ikke at være ensbetydende med skyhøje priser.

Vi har nøje udvalgt et alsidigt sortiment af æstetisk lækre kvalitetsprodukter fra den prisvindende møbelproducent mmcité. Mmcité har bl.a. leveret bænke til 8TALLET i København, som er kåret til verdens bedste boligbyggeri.

Alle produkter er designet i nøje udvalgte materialer, så de kan tilpasses bymiljøer af enhver slags.

Flere af møblerne fås også i det bæredygtige genbrugsmateriale RESYSTA eller med den skandinaviske Linax-imprægnering.

Vi har også borde og bænke, som er særligt velegnede til handicappede og personer med nedsat mobilitet.


 
mmcité art of street furniture
 

Bænke

WOODY

PORTIQOA

VERA

WOODY parkmøbler er inspireret af naturen. Det massive sæde består af en række stående brædder. Brædderne efterlades ubehandlet, kun imprægneret mod skadedyr, hvilket gør at materialet ældes med en naturlig patina, og kræver minimal vedligeholdelse.
WOODY leveres i moduler, der kan arrangeres i forskellige lineære eller lukkede formationer. Alternativ løsning med funktion som træbeskytter er også tilgængelig.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Produktblad
PORTIQOA er en tidløst designet parkbænk, der har en selvskreven plads i det moderne udendørs miljø. Et komfortabel parkmøbel med støbt aluminiumsramme og kraftige, solide sæder og ryglæn i træ.

PORTIQOA fås som en plint, bænk, stol og sofa. Armlæn er tilgængelige som ekstraudstyr.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Video

Produktblad
VERA kombinerer en række fordele, der gør serien meget interessant. VERA er en prismæssigt overkommelig møbelserie i moderne kvalitetsdesign. Her forenes en holdbar og slidstærk konstruktion med lette, rene linjer. VERA fås i en række forskellige designs og materialer, som gør at stole og borde kan kombineres til at passe til skiftende forhold i offentlige og private miljøer.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad

PORT

VLTAU

SINUS

PORT er en serie af vægmonterede bænke, som er baseret på den populære serie Portiqoa. Den er specielt designet til de mange lave betonvægge og højdeforskelle i terrænet, der ofte bruges som siddepladser i offentlige rum. Modulsystemet indeholder versioner med og uden ryglæn, som kan kombineres
næsten uden begrænsning.

Siderne er aluminiumslegeret i smukke, bløde former mens forankringssytemet i stål får bænken til at se ud som om den svæver over
underlaget.

Billedgalleri
Video
Produktblad
VLTAU-bænken holdes af et par store, men let-modellerede ben af støbt aluminum. Dette giver sædet et enkelt, men alligevel særpræget udseende.

På grund af aluminiumsbenenes bredde er det muligt at forlænge bænken uden yderligere brug af understøtning. Derfor kan man opnå et sædeelement med et massivt udseende og stor længde.

Serien omfatter også lænestole og interessante kompakte stole, der kun står på et ben, samt bænke uden ryglæn. Alle bænke med ryglæn kan udstyres med armlæn.

Produktblad
Ved at udvide det oprindelige koncept med trægitter blev SINUS skabt af en række separate bænke med et umiskendeligt udtryk.

Stærke stålplader bøjes let på en trapezformet profil - som i tilfældet med den længste bænk - forstærket med en næsten usynlig ribbe, der giver en meget solid form. Perforeringen er et tilbageblik på den ægte æstetik fra 1960’erne. Kombinationen af et unikt sædemønster med plast ‘knapper’ isolerer det kolde metal samtidig med at det giver den ultimative siddekomfort.

Billedgalleri
Produktblad

CONSTRUQTA

DIVA

DIVA SOLO

Symmetrisk spil med bestemte skråninger og retvinklede sider giver CONSTRUQTA sit særpræg med en tilsyneladende simpel form i beton. Bænken har en blød, men ikke blank overflade i hvid eller grå.

Små integrerede ben på bunden eliminerer eventuelle ujævnheder i underlaget.

Design: David Karásek

Billedgalleri
Produktblad
DIVA er et holdbart parkmøbel i tidløst design. En komfortabel bænk i parken, der kan modstå vejr og vind. Udformningen med trælameller forener sæde og ryglæn til en fast enhed. Et fremragende valg til de fleste udendørs og indendørs miljøer. Med enkelt- eller dobbeltsidet udgave, med eller uden armlæn, er der altid et alternativ der passer.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
DIVA SOLO er en prisvindende bænk, som passer til de fleste udendørs og indendørs områder. Sæde og ryglæn består af trælameller eller rustfri stål. Designet er baseret på den meget komfortable DIVA, men her er sædet i stedet placeret på to solide ben, hvilket giver bænken et elegant udtryk og letter vedligeholdelsen.
DIVA SOLO fås både med og uden ryglæn og armlæn, som kan placeres hvor som helst på bænken.
DIVA SOLO fås også i en let hævet version med mulighed for et særligt armlæn, der gør det lettere for ældre og bevægelseshæmmede at sætte og rejse sig.

Produktblad

PIXEL

HELENE

PREVA URBANA

Forestil dig en mosaik af moduler arrangeret i en hvilken som helst form, du kan tænke dig. Symmetriske, regulære og helt asymmetriske mønstre vil puste nyt liv i de offentlige rum.

PIXEL et meget funktionelt møbel, som tilbyder et væld af muligheder i måden de præsenteres på. Eksperimenter med trælamellernes retning i diskrete nuancer eller vælg nogle kraftigere farver. Kombiner farver og dan monokromatiske mønstre eller skab et tæppe af farver, man ikke finder andre steder.

PIXEL består af enkelte moduler med et centralt placeret ben, men kan monteres med andre elementer for at minimere mængden af unødvendig understøttelse.

PIXEL-modulerne fungerer ikke blot som brikker i en større sammenhæng, men kan også bruges som en-personers stole. Desuden kan de forsynes med en række features såsom ryglæn, borde, blomsterkummer og andet.

Konstruktionen består af galvaniseret stål, som kan pulverlakeres i valgfri farve. Sædet er lavet af trælameller eller runder stållameller. Som standard forankres PIXEL i jorden, men fås også som fritstående model til indendørs brug.

Video
Produktblad
HELENE er en elegant stol, som leder tanker hen på en skulptur. Dette metalmøbel er designet til at tilføje et kunstnerisk islæt til sine omgivelser.

HELENE fås med en sokkel, der kan dreje eller som fastgjort stol, og kan både leveres i diskrete eller kraftige farver. Den fås også i helt blank rustfri stål, og uanset hvilken farve man vælger vækker den opsigt med sin ynde og funktionalitet.

Fås med eller uden perforeringer i sædet.

Produktblad
PREVA URBANA er et klassisk designet parkmøbel, der passer naturligt ind på gågader. I traditionelt design er PREVA URBANA udstyret med massive træbjælker, der danner sæde og ryglæn.

PREVA URBANA fås også i en alternativ version, hvor sæde og ryglæn er udført i rundjern, hvilket giver et modernistisk og spændende look.

Design: David Karásek, Radek Hegmon
Designpris: Good Design 2006

Billedgalleri
Produktblad

FORMA

INTERVERA

JUBILÉ

FORMA er kendetegnet ved simpelt, rent design, hvor de bløde trærammer kombineret med de lyse eller mørke beton-sider giver komfortable og robuste møbler. Fås med eller uden ryglæn. De buede varianter og designs til direkte montering på en lav væg giver spændende kombinationsmuligheder.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
INTERVERA er en serie af bænke, der fremstår let og elegant. En subtil men holdbar konstruktion understøtter de faste ribber (i træ, kunstigt træ eller stål), der udgør sædet og ryglænet. Med kun to ben, forenkles vedligeholdelsen.

Sofaen kan stå uafhængigt eller kombinere i en endeløs række af elegante siddeelementer. Perfekt til velbesøgte offentlige miljøer.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
Et klassisk, robust parkmøbel i traditionelt design, der gør at placeringen altid føles naturlig. Træet behandles med giftfri imprægnering, hvilket giver disse møbler en meget lang levetid og minimal vedligeholdelse. Bænke og borde fås både til nedstøbning og i fritstående versioner.

Billedgalleri
Produktblad

LANDSCAPE

MIELA

VERA SOLO

LANDSCAPE er en møbelserie, der med kraftfulde dimensioner og fejende linjer bliver et smukt element i landskabet. Bænke og sofaer fås i lige og buede varianter. Tilsammen udgør de en sammenhængende beliggenhed langs gågader i parker og andre snoede landskaber.

Sofaerne med deres høje palisade ryglæn skærmer af og giver en god støtte. Bænkene fås med enkelt- eller dobbeltsidet siddepladser. Alle modeller har elegante og klare sideprofiler i galvaniseret stål og træribber i FSC-certificeret Jatoba.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Video
Produktblad
MIELA er en tidløst designet serie af parkmøbler, der indtager en åbenbar position i det moderne parkmiljø. Endestykker i støbt aluminium samt det robuste sæde og ryglæn i træ gør MIELA både behagelig, stilfuld og næsten vedligeholdelsesfri. Design: David Karásek, Radek Hegmon.

Produktblad
VERA SOLO indgår i VERA park serien designet til alle tænkelige miljøer. Vera Solo er specielt velegnet til miljøer, hvor du ønsker siddepladser fra to sider, og bænken passer lige så godt på velbesøgte pladser og gader som på stationer, i lufthavne og busterminaler.

Bænken fås i lige og buede standardlængde, men også i moduler, der kan kombineres i lige eller snoede figurer, alternativt til placering i en cirkel, for eksempel omkring et træ.
Vælg mellem et sæde i træ, erstatningstræ eller rundstål. Borde kan også vælges i samme materiale og farve som bænken.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Video
Produktblad

BLOCQ

SATELLITE

PUBLICUS

BLOCQ er et stilfuldt og kraftfuldt parkmøbel med skarpe kontraster. Det smarte design giver indtryk af en solid træblok, der hviler på spidse, elegante sideben.

BLOCQ fås som plint, bænk og som en sofa med enkelt eller dobbelt ryglæn. Bænkene er også tilgængelige i moduler, der kan tilsluttes til lange linjer. BLOCQ kan forsynes med et smart og robust rundt bord til computeren, kaffen eller en bog.
Integreret USB-oplader og / eller LED-belysning er tilgængelig for alle møbler i serien.

Design: David Karásek

Billedgalleri
Video
(eBlocq smart bench)
Produktblad
SATELLITE har en elegant konkav form, som både er dekorativ og funktionel. Møbeldesignet giver en behagelig afskærmning fra omgivelserne og beskytter mod vind og støj.

Rammen er lavet af slidstærkt beton med en glat poleret overflade. Sædet er udført i faste trælameller af olieret FSC-certificeret Jatoba.

Design: Eduard Herrmann

Billedgalleri
Produktblad
PUBLICUS er designet til barske og krævende miljøer. Forskellige udførelsesformer kan bestilles med sæde dækket med stålnet eller med trælameller i eg. Fås også som væghængt bænk.

Billedgalleri
Produktblad

RADIUM

URBAN ISLANDS

Et attraktiv parkmøbler, der er et naturligt element i det moderne udendørs miljø. Rammen består af en bukket stålplade  fremstillet i ét stykke, hvilket forstærker det gennemtænkte og formstabile design. Dette sammen med den smukke vedhæng af gavlerne gør RADIUM til et eksklusivt og bæredygtigt udendørsmøbel.

RADIUM er let at forankre i jorden.

Design: David Karásek, Radek Hegmon
Designpris: Good Design 2005

Billedgalleri
Produktblad
URBAN ISLANDS giver et nyt perspektiv på siddepladser i byens landskab. URBAN ISLANDS er et fleksibelt møbelsystem, som let kan tilpasses omgivelserne. Med sin unikke form er der skabt en følelse af øer, der inviterer dig til uformelle møder eller bare en afslappende ferie.

Møbelmodulerne kan placeres separat eller sammenkædes. Forskellige højdeniveauer giver mulighed for at skabe spændende og funktionelle mødesteder. Lave siddepladser kan kombineres med højere dele, der kan fungere som arbejdsflade til en bærbar computer eller som ryglæn. Variable former, træsæder eller højtrykslaminater og forskellige farvede møblerammer skaber et visuelt spændende designsprog.

Billedgalleri
ProduktbladBorde

Borde fås til følgende møbelserier:
BISTROT
BRUNEA
DIVA
DIVA SOLO
FORMA
INTERVERA
JUBILÉ
MIELA
ONDA
PORTIQOA
PREVA URBANA
PUBLICUS
RADIUM
VERA
VERA SOLO
WOODY

Vi har også et handicapvenligt bord med kørestolsadgang
BORD MED KØRESTOLSPLADS