Byrumsinventar - cykelprodukter


Bænke > Borde > Affaldskurve > Blomsterkummer > Træbeskyttere > Pullerter > Spærrebomme > Cykelprodukter > Overdækning > Sikkerhedsbarrierer
 

Cykelprodukter

I takt med at vores klima udfordres, tilskyndes cyklisme over hele verden. Danmark er ingen undtagelse.

Saferoad Citylife ønsker at støtte visionen om en verden, hvor det altid er befordrende at cykle. Både af hensyn til miljøet, men også for at højne folkesundheden.

Vores sortiment tæller derfor en lang række produkter, der gør livet lettere for det cyklende folk.

Cykelstativer, overdækninger, cykellæn, pumpestationer og offentlige reparationsstandere er at finde i vores produktsortiment.

Vi ønsker at det skal være lettere at være cyklist uanset om du cykler hver dag året rundt eller kun i ny og næ.
 

Cykelstativer

ABSTRACTA

CS

EDGETYRE

Elegant og solidt cykelstativ der klarer både smalle, brede, små og store cykelhjul. Kan anvendes til vægmontering eller som fritstående.
Fritstående modeller kan leveres til nedstøbning, eller med fodplade til påboltning.

Produktblad
CS cykelstativ er en funktionel og økonomisk løsning, der skaber en god orden for cykelparkering.
De kraftige runde buer deler cykelpladserne op, og giver mulighed for fastlåsning af stel og hjul.
Hjulholderne passer til alle dæktyper og giver god støtte til den parkerede cykel. Stabil kontruktion i varmgalvaniseret stål. Kan også pulverlakeres i RAL farve efter ønske.

Produktblad
EDGETYRE er et simpelt cykelstativ til at låse cykler fast til. Fungerer fint både med og uden overdækning. Langs den øvre vandrette sektion løber en gummistrimmel, der beskytter cykelstellet mod ridser og reducerer risikoen for at cyklen glider, hvis der skubbes til stativet.

Antal cykelpladser: 1-2
Design: David Karásek, Radek Hegmon

Produktblad

HL

SEMI LODRET CYKELSTATIV

STELLA

Enkeltsidet cykelstativ, som er pladsbesparende med skiftevis høje og lave hjulholdere, der passer til alle typer dæk. Cykelstativet er designet med solide runde rørrammer, der letter låsning af stel og hjul.

Stabil kontruktion i varmgalvaniseret stål. Kan også pulverlakeres i RAL farve efter ønske.

Produktblad
SEMI LODRET er en brugervenlig løsning, der giver mulighed for at parkere cyklen semi lodret med både for- og baghjul placeret i en specielt designet skinne.
Dette enkle produkt udnytter pladsen maksimalt sammenlignet med traditionelle cykelstativer, og kan indarbejdes i de fleste rum.
SEMI LODRET er udført i galvaniseret stål, og fæstes i jorden med bolte.

Produktblad
STELLA er en moderne cykelstativ i et klassisk design, som er ideelt til steder, hvor hurtig og nem cykelparkering er ønsket.
Hjulholderne kan vinkelmonteres for pladsbesparelse.

STELLA fås som standard enkelt og dobbeltsidet i to forskellige længder, som kan forlænges med flere sektioner. Kan både monteres fritstående og på væg.

Produktblad

Etage stativ

GOMEZ

BIKEBLOCQ

2 etagers cykelstativ i galvaniseret stål til cykler.
Højde: 1300 mm
Bredde: 1200 mm
Dybde: 1700 mm
GOMEZ er et minimalistisk cykelstativ formet som en ring fastgjort i et anker af støbt aluminium. Selve ringen består af galvaniseret stål beklædt med robust gummi. Dette gør stativet stærkt nok til at holde og fastgøre cyklen, og beskytter den samtidig mod ridser.

En simpel cirkel uden nogen overflødig dekoration gør, at GOMEZ passer ind i en hver arkitektonisk kontekst.

Produktblad
BIKEBLOCQ er en enkel, men smuk pulverlakeret stålramme med træpaneler i toppen, der elegant skåner cyklen mod ridser. Da BIKEBLOCQ hælder i samme vinkel som BLOCQ-bænken, passer de perfekt sammen, men den kan også så alene eller sammen med andet byudstyr.

BIKEBLOCQ kan pulverlakeres i valgfri farve og forankres i jorden.

Produktblad

Cykelbøjle

Euroskilts cykelstativ giver god beskyttelse mod tyveri ved at låse stellet og hjulene fast til bøjlen.
Antal pladser pr. bøjle: 2

Cykeloverdækning

ABSTRACTA

EDGE

CYKELHANGAR

Elegant og solid cykeloverdækning til enkelt (type BE) eller dobbelt (type BT) række cykler. Overdækningen fremstilles efter ordre til det antal cykler der er behov for. Eloxeret aluminiums konstruktion, som kan pulverlakeres i alle RAL farver.

Med AluLine cykeloverdækninger får du en gennemprøvet designlinie, der bygges efter behov. Der kan monteres vægge af stålplader, cykelstativer kan monteres på søjler, og designet matcher vore AluLine buslæskærme.

Produktblad Type BE
Produktblad Type BT
EDGE er en elegant og robust cykeloverdækning. kombinationen af stål og glas skaber en interessant kontrast og giver læ til cykler. Fås i enkelt- og dobbeltversioner med glasvægge og to alternative lofter (glas eller korrugeret plade).

Tager kan også belægges med sedum, hvilket skaber et grønnere miljø og hjælper med at tage sig af vand.

Antal cykelpladser:
Enkeltstående: 10, 20 pladser
Dobbeltsidet: 20, 40 steder

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Produktblad
Et moderne aflåseligt "mini cykelskur", der rummer op til 6 cykler og kun fylder halvdelen af en parkeret bil.
Ideel beskyttelse mod vejr og vandalisme på steder, hvor længerevarende udendørs cykelparkering er nødvendig.
Denne prisvindende cykelhangar er udført i galvaniseret stål med sider af kraftigt trådnet. Lågen holdes åben i den ønskede højde af en gasfjeder.

Produktblad

Cyklismeprodukter

CYKELPUMPE

REPARATIONSSTANDER

STOP ´N´ GO CYKELLÆN

Offentlig cykelpumpe i stilrent design, som bliver en naturlig del bymiljøet uanset hvor den installeres. Når cykelpumpe placeres strategisk korrekt giver den cyklister mulig for hurtigt og nemt at fylde luft i dækkene.

Pumpen er konstrueret med lang levetid for øje, og tåler hyppig brug.

Produktblad
PUBLIC BIKE REPAIR STAND er en reparationsstander til cykler designet til det offentlige rum. Reparationsstanderen giver et stabilt ophæng, der passer til alle cykelmodeller, og tilbyder cyklisten 8 værktøjer til at foretage tilpasninger og reparationer.

Produktblad
STOP 'N' GO cykellæn giver cyklister støtte ved midlertidige stop, f.eks. ved trafiklys. Det ergonomiske design giver støtte til både fod og hånd. Det midlertidige holdt gøres sikkert og komfortabelt og det bliver også nemmere at cykle videre bagefter.

STOP ´N´ GO cykellæn er modulbaseret, og kan nemt justeres i længden og i forhold til underlaget.

Vi anbefaler at cykellænet monteres med nedgravningsfundamenter.

Produktblad