Byrumsinventar - affaldskurve


Bænke > Borde > Affaldskurve > Blomsterkummer > Træbeskyttere > Pullerter > Spærrebomme > Cykelprodukter > Overdækning > Sikkerhedsbarrierer
 

Affaldskurve 

Vores sortiment af affaldskurve og askebægre er stort. Vi tilbyder alt fra smarte, elegante modeller til affaldsbeholdere med optimal sortering og brandsikkerhed.

Mulighederne for valg af farve, form og materiale er næsten uendelig, hvilket gør det nemt at finde en affaldskurv til de fleste by- og parkmiljøer.

Affaldskurve i offentlige miljøer udsættes for hård slitage. Derfor bruger vi slidstærke materialer, der tåler vedvarende brug over lang tid.

Design og funktionalitet går altid hånd i hånd.


 

TUBO

PRAX

LENA

Affaldskurve fra TUBO fås i forskellige udformninger både med og uden top og askebæger. Den findes i tre størrelser; 52, 72 og 92 l. TUBO leveres i corten, rustfrit stål eller pulverlakeret.

Den enkle og fine finish gør TUBO ideel i alle omgivelser. Modellen udført i corten passer perfekt ind de naturlige omgivelser i parker og ved historiske bygninger.

Katalog fra TUBO

PRAX med stålrammen og den bløde afrundede top har et moderne, men alligevel klassisk look. Låsbar dør fås i flere alternative designs. Enkel elegance, der passer til de fleste by- og parkmiljøer.

Affaldsbeholderen er i galvaniseret stål, men for modeller med større volumen er der en skraldeposeholder til at lette tømningen.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
LENA er et glimrende eksempel på, hvordan behovet for volumen kan kombineres med smagfuldt, moderne design.
Fås i adskillelige udgaver med massive trælameller, slidset eller perforeret metal i gavaniseret eller rustfrit stål.

Affaldskurven kan både monteres i jorden og på væg og fås i to volumener, 35 liter og 75 liter. Tømningene lettes af en dør, der låses op fra siden af kurven.

Design: David Karásek, Radek Hegmon
Produktblad
 

AEROPORTO

DIAGONAL

CRYSTAL - Affaldskruv

AEROPORTO er en vel ventileret affaldskurv i elegant design, der passer til steder, hvor fuld gennemsigtighed er vigtig af sikkerhedsmæssige årsager.

Den transparente affaldssæk holdes på plads af den overliggende stålramme.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
En justerbar affaldskurv med muligheder for mange variationer af farve, form og materiale. DIAGONAL fås i flere forskellige designs, med træbeklædning, resysta eller stål i runde eller rektangulære former. Modellen passer ind i mange skiftende miljøer.

Fås i størrelser 45, 52 og 55 liter. I versionen med tre containere 3 x 45 liter, fungerer DIAGONAL som en lille genbrugsstationstation til affaldssortering.
Varianter: Med eller uden tag. Integreret askebæger.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Produktblad
CRYSTAL er en serie affaldskurve i smart, elegant design, hvor flere enheder kan kombineres til affaldssortering. Basismodellen, som også har integreret askebæger, fås i størrelser 32 liter og 55 liter, og kan suppleres med separate dele til f.eks. papir og plast.

Serien omfatter også et "hundetoilet" på 25 liter med indkastningsoverdækning og holder til plastikposer.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad

MINIMUM

MAXIMINIMUM

RADIUM

MINIMUM affaldskurv kurv med aluminiumskasse har en let bølgende overflade, der giver et elegant, æstetik udtryk. Materialer af høj kvalitet og stilfulde detaljer gør MINIMUM velegnet til de fleste offentlige miljøer.
Minium fås i flere forskellige udgaver, med eller uden låg og endda med integreret askebæger. Affaldskurven kan forankres i jorden, men fås også som en fritstående model. Ramme af galvaniseret og pulverlakeret stål. Aluminiumshus eller trælameller af FSC-certificeret Jatoba.

Vinder af Red Dot Design Award 2016
Design: David Karásek

Video
Produktblad
MAXIMINIMUM er en udvidelse af MINIMUM-serien med en større volumen på hele 120 l.
Skjoldet er dækket af enten aluminiumsprofiler eller trælameller, mens den karakteristiske top er beskyttet af en zinkcoating og pulverlakering.

MAXIMINIMUM åbnes og tømmes forfra via låsen på siden af affaldskurven.

Design: David Karásek

Billedgalleri
Video
(Minimum serien)
Produktblad
RADIUM er en futuristisk designet affaldskurv, der udnytter fordelene ved den bøjede metalplade. Her kombineres elegance og god holdbarhed. RADIUM rummer 50 liter og passer godt sammen med RADIUM parkmøbler.
Askebæger er integreret i huset / låget. RADIUM er let at tømme, da affaldsbeholderen vippes fremad via den låsesystem.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad

FELIX

NANUK

SWISSBIN

FELIX affaldskurv med fladt låg er en stabil og stærk konstruktion, som let monteres på mur, væg eller stolpe.
En clips holder posen på plads. Denne praktiske affaldskurv kan rumme 50 liter, og er et meget slidstærkt produkt, som fungerer godt på mange offentlige steder.

Variant: Kan også fås som en sømløs model med tømning nedefra.

Stort billede
Produktblad
NANUK har et simpelt formsprog, hvor karakteren ændres med valget af kabinet. Formen er rund eller firkantet, med eller uden låg. Kabinettet er tilgængeligt i forskellige udgaver med trælameller, stål eller højtrykslaminat.

NANUK er en affaldskurv, der passer ind i de mest forskelligartede miljøer.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Produktblad
SWISSBIN er konisk med huller som i en Emmentaler. Denne højvolumen affaldskurv har små huller til indkast, så den kan bruges til affald af en begrænset størrelse. Den låsbare top er konveks, hvilket forstærker det kompakte udtryk, og gør den velegnet til såvel store torve og trafikerede gader som stille parker.

SWISSBIN er udført i galvaniseret stål og kan pulverlakeres efter ønske. Inderspanden er lavet af galvaniseret plademetal.

Design: David Karásek

Billedgalleri

CYLINDRE

BETTER

JUBILÈ

En stabil affaldskurv hvor selve spanden er udført i polyethylen eller perforeret plade. CYLINDRE fås i mange varianter, med og uden hætte, med stålbase eller centreret stålrør. Kan også monteres på stolpe.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Stort billede
Produktblad
BETTER er lavet af beton forstærket med glasfibre, og takket være den sofistikerede udformning og de organiske linjer, ser denne højvolumen affaldsbeholder alt andet end monstrøs ud.

De små ben hæver affaldskurven en smule, hvilket skaber yderligere stabilitet og letter installation på ujævnt underlag. Pga. benene kan vand let forlade affaldsbeholderen via drænhullerne i bunden.

Design: David Karásek

Produktblad
En fritstående affaldskurv i stål og træ. Beslag til affaldspose sidder i lågen, hvilket gør udskiftning nemt.

Rummer 90 liter.

Stort billede
Produktblad

Billedgalleri

DOGGE

GRILLE

TACK

Hundetoilettet er designet med et ergonomisk udgangspunkt for øje, hvilket gør det stabilt og nemt at tømme. Ingen belastende løft er nødvendige, da døren åbnes sideværts.

Hundetoilettet fås i to størrelser (60 L og 125 L), der passer til forskellige behov i affaldsmængder og tømningsintervaller.

Stort billede
Produktblad
GRILLE reducerer risikoen for at at engangsgrill ender i almindelige affaldskurve eller i naturen, hvor de udgør brandfare.

GRILLE er fritstående med en stabil betonbund. Den låsbare dør giver sikker opbevaring af bortskaffede engangsgrill, og den indvendige affaldskurv er robust og nem at tømme. Den buede overdel reducerer risikoen for, at engangsgrill bliver anbragt på beholderen.

Stort billede
Produktblad
Taget er buet, hvilket forhindrer at genstande bliver placeret ovenpå, i stedet for i kurven.
TACK er konstrueret med tanke på god ergonomi. Der kræves ingen belastende løft, når den tømmes, da døren åbnes sidelæns. En anden fordel er, at designet forhindrer fugle i at få adgang til indholdet.

TACK kan fås i to størrelser (60 L og 125 L), der passer til forskellige behov i affaldsmængder og tømningsintervaller. Fås også med askebæger integreret i låget.

Stort billede
Produktblad

PUBLICUS

SSH

ABSTRACTA

PUBLICUS fås fritstående affaldskurv, alternativt med væg- eller stolpebeslag. Fås i størrelserne 30 liter, 60 liter og 130 liter.

Billedgalleri
Produktblad
Ekstremt robust og holdbar konstruktion. Dette er et affaldsspand, der kan håndtere det meste. Sider af kraftig strækmetal giver at godt ventileret affaldsrum.
Låget fås i to modeller: Plant eller med nedkastningshul. SSH er beregnet til 160 liter sækkeposer.

Billedgalleri
Produktblad
Nøgleordene for Abstractas affaldskurve er "enkel" og "holdbar". Affaldskurvene kan ophænges på væg, søjle eller nedstøbes som fritstående. De leveres galvaniseret, eller lakeret i den farve du ønsker.

Type 526 (20 liter), type 536 (25 liter) og type 626 (69 liter). Flere modeller fås med låg med en eller to åbninger, samt indsats med et eller to rum.

Stort billede
Produktblad

OTTO

Den klassiske OTTO fås i både plast og galvaniseret stål. Denne affaldskurv har længe været en meget populær affaldskurv, og ses ofte monteret på standere ved busstoppesteder.

Bunden åbnes med trekantsnøgle ved tømning.

Stort billede

CRYSTAL - Askebæger

VALET - Askebæger

PUBLICUS - Askebæger

CRYSTAL askebæger er udført i samme elegante design som CRYSTAL affaldskurv. Det skrånende overhæng forhindrer askebægret i at blive brugt som en afsætningshylde.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
I takt med at flere rygere henvises til særlige områder ved offentlige bygninger og offentlige steder, udfylder VALET en vigtig funktion. Dens diskrete design gør den nem at placere.

Fås i størrelserne 1 og 2 liter.

Variant: VALET udføres også som holdere for poser til hundetoiletter.

Design: David Karásek, Radek Hegmon

Billedgalleri
Produktblad
Tungt askebæger i Combi-Coat behandlet stål. Askebæget rummer 30 liter og monteres på et betonfundament. Pakning på toppen og indvendig beholder til tømning.

Billedgalleri
Produktblad