Bump til villavejen

Vejbump > Typegodkendte bump > Bump til villavejen > Mobile bump til lav hastighed > Kabel- og slangebeskyttere > Flytbare rumlestriber
 

Det ideelle bump til stillevejen

Safety Rider er et typegodkendt trafikbump, beregnet til nedsænkning af hastigheden til max 40 km/t, hvilket gør den perfekt til bl.a. stilleveje.

Safety Rider-bumpet er lavet af gummi, som er belagt med hvid reflekterende vejafstribningstape, der tydeligt kan ses i mørke. De flade kanter forhindrer et kraftigt stød, når man kører over den.

Safety Riderens overflade er ru, så fodgængere og cyklister ikke glider på den, og den tåler både vejsalt, benzin, diesel og olie.

Safety Rider er fleksibel i størrelsen, idet bumpet sammensættes af 2 endestykker og x antal midterstykker afhængigt af vejens bredde. Desuden kan dette bump demonteres og lægges et andet sted om nødvendigt.

Har du brug for hjælp til dimensionering og/eller montering, står vi naturligvis klar til at hjælpe. Vi hjælper også gerne med ansøgninger til de rette instanser.
 


 

Priser

Safety Rider
Midterstykke: Varenummer: Pris excl. moms: Pris incl. moms:
Mål: 50 x 90 x 5 cm [L x B x H] 23520 Kr. 749,- Kr. 936,25
Endestykker:
Mål: 50 x 90 x 5 cm [L x B x H]
(Endestykke han) 23502 Kr. 749,- Kr. 936,25
(Endestykke hun) 23501 Kr. 749,- Kr. 936,25

Priseksempel:
Herunder ses en Safety Rider på 3,5 meter (2 endestykker og 5 midterstykker á 50 cm) monteret på en stillevej.
Et sådan bump koster således Kr. 6.553,75 incl. momsSafety Rider kræver ingen asfaltarbejde, og er både hurtig og nem at montere.
Dette gør den også ideel til fx. parkeringshuse og andre svært tilgængelige steder.Hent monteringsvejledning for Safety Rider her
Hent typegodkendelse for Safety Rider her