Den førende ekspert indenfor trafikafspærringer

Oprettet d.

Hvis du skal bruge trafikafspærring, er Saferoad det oplagte valg, uanset om det gælder vejarbejde, afspærring til events eller byggeri.   

Før du kan tage første spadestik til et anlægsprojekt, skal du have styr på trafikafviklingen. Det er ofte en stor og kompliceret opgave at planlægge, så trafikken kan afvikles trygt og sikkert igennem et arbejdsområde. Der er mange regler på området, og de ændrer sig hele tiden. Derudover kan det være tidskrævende at opstille og fjerne afspærringsudstyret. Der er ikke to afspærringer, der er éns – hver eneste opgave kræver en afspærring, der er tilpasset til situationen.

Saferoad er specialiseret i vejsikkerhed og har stor erfaring med trafikafspærringer. Saferoads eksperter har indgående kendskab til reglerne på området. De ved, hvordan man tilrettelægger en korrekt og effektiv afspærring, der skaber det optimale trafikflow, samtidigt med at medarbejderne trygt kan udføre deres opgave bag afspærringen. Derfor er det ofte en fordel for entreprenøren at lade Saferoad stå for afspærringen, så de selv kan fokusere på deres kerneopgave. 

Klar til tiden

En af Saferoads afspærringseksperter er Mike Dinesen. Han har i mere end ti år arbejdet med at planlægge og lede trafikafspærringer. Han har stået i spidsen for hundredvis af afspærringsopgaver fra store afspærringer på motorvejene til sports- og kulturarrangementer med mange tusinde deltagere, og helt ned til mindre afspærringer for anlægsgartnere, murer- og tømrermestre. 

Mike Dinesen har været ansat hos Saferoad det meste af sin karriere. Efter en kort periode på lidt over et år hos et andet firma, er han nu vendt tilbage til Saferoad. Han er ikke i tvivl om, hvordan Saferoad adskiller sig fra andre leverandører på området.  

”Det er fagligheden, der gør forskellen. Jeg kender for eksempel min besøgelsestid. Hvis vi for eksempel skal opstille afspærring til et cykelløb, og arrangøren siger, at det skal være klar kl. 9, så skal det den-onde-lyne-mig være færdig kl. 9,” siger Mike Dinesen, der er entrepriseleder hos Saferoad. 

”Det samme gælder, når vi skal pakke sammen. Hvis vi for eksempel skal afslutte en afspærring på en motorvej, så er det meget vigtigt, at afspærring er fjernet til de gældende spærretider,” tilføjer han.

Han kan tydeligt mærke, at de mange års erfaring kommer ham til gode.

”Jeg har meget at læne mig op ad, når jeg sidder og planlægger. Det betyder, at jeg hurtigt kan se, hvis der er en tidsplan, der ikke kan holde. Jeg kender også stort set alle faldgruberne i processen,” forklarer Mike Dinesen.  

Han peger på, at manglende rutine giver risiko for forsinkelser.  

”Der hvor jeg typisk ser, at andre går galt i byen, det er ved at de undervurderer, hvor lang tid det tager at sætte afspærringen op, eller hvor meget afspærringsmateriel, de skal anvende. Det er klart, at hvis man gør det, så kan det give problemer i sidste ende,” siger han. 

Stærke fagligheder

En af grundene til at Mike Dinesen er vendt tilbage til Saferoad er, at han gerne vil kunne sparre med kolleger, som også er eksperter i vejsikkerhed. Saferoad har således flere medarbejdere, der underviser i vejregler, og er med til at forme reglerne som medlemmer af de såkaldte vejregelgrupper.

”Saferoads styrke er, at der er rigtigt mange kompetencer samlet. Jeg benytter mig for eksempel meget af at trække på sparring fra andre afdelinger. Der er mange hundrede års brancheerfaring tilsammen i huset. Hvis jeg ikke kan svare på et spørgsmål, så har jeg helt sikkert en kollega, der kan,” siger Mike Dinesen. 

Han vil gerne selv udvikle sig til at blive en vejregelguru på højde med de af hans kolleger, der er med til at skrive vejreglerne, men han tilføjer også med et grin, at der nok lige går et par år endnu, før han når dertil.  

Faktaboks: Skandinaviens største leverandør af trafikafspærring

Tilsammen er Saferoad-koncernen Skandinaviens største leverandør af afspærringsløsninger. I Danmark har Saferoad stået for afspærringen i forbindelse med en række store projekter herunder udvidelsen af motorvej E20 over Fyn fra Odense V til Gribsvad. I projektet indgik:
•    2.150 stk. trafikværn
•    850 kantafmærkninger
•    400 skilteenheder

Derudover har Saferoad blandt andet også stået for afspærringen i forbindelse med byggeriet at letbanerne i Odense og Aarhus samt en række store arrangementer herunder Ironman i København, Royal Run og Smukfest med flere.

Det er fagligheden, der gør forskellen”. Mike Dinesen, entrepriseleder hos Saferoad. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar