Har du råd til at tage chancen med en trafikafspærring, der ikke helt overholder reglerne?

Saferoad er specialister i afspærring af arbejdsområder. Vi arbejder hurtigt og effektivt, så jeres arbejde kan begynde til tiden – og uden bøvl med tilsyn.

Få et tilbud - kontakt Saferoad på info@saferoad.dk eller tlf. 70 30 20 30

 


Derfor skal du vælge Saferoad

Et totalt sortiment

Vi fører alt inden for afmærkningsudstyr. Lige fra markeringscylindre, kegler, afspærringslægter og -kæder, kantafmærkning, spærrebomme og blinklamper til tavlevogne, lastvognsmonterede stødpuder (TMA) og trafikværn i alle typer og størrelser.

Kort sagt er vi leveringsdygtige i alle gængse former for afspærringsmateriel, der bruges i forbindelse med vejarbejde.

 


 

Begynd arbejdet til tiden

Vi har erfaring fra mange opgaver med afspærring, og vi sikrer, at alt er monteret og kontrolleret til tiden, så I kan påbegynde projektet uden forsinkelser.

 


 

Love og regler overholdes

Når du samarbejder med Saferoad om afspærringsopgaver, har du sikkerhed for, at de gældende regler overholdes til punkt og prikke.

Alt materiel er af højeste internationale standard, og vi etablerer den samlede løsning efter alle normer og love. Du vil derfor ikke opleve problemer med tilsynsmyndighederne.

 


 

Opsætning og nedtagning

De fleste af vores kunder vælger at lade os stå for montering, vedligeholdelse og nedtagning af afspærringerne.

Vores montører er erfarne og arbejder effektivt, fordi de ikke skal bruge tid på at lære materiellet at kende.

 


 

Køb eller leje

Vores kunder har forskellige behov, og derfor giver vi muligheder for at købe eller leje.

 


 Det siger kunderne...

"Saferoad har en stor spændvidde -

Da vi søgte efter en samarbejdspartner til udførelsen af underentrepriser på motorvejsprojektet ved Køge Bugt, var Saferoad et selskab, der havde en god spændvidde med deres solutionafdeling.

 At Saferoad kunne tilbyde en samlet pakke, hvori flere underentrepriser kunne samles og grænseflader minimeres, var et plus. Fx gjorde det arbejdet med koordineringen for opsætning af portaler smidig.

 Saferoad kunne håndtere trafikken, leverance og opsætning af portalen, hvilket betød, at vi kun skulle koordinere med én aktør i stedet for tre."

- Anders E. Højgaard Jensen Projektleder, Barslund A/S

 


Eksempler på projekter, hvor vores afspærringskoncept har øget sikkerheden 

 

Odense Letbane

Bygherre: Odense Letbane

År: 2015 - 2021

 

I Odense forestår Saferoad afspærring i forbindelse med byggeriet af letbanen igennem hele processen fra det forberedende arbejde til afslutning og testkørsel. 

 

Saferoad står i den forbindelse for rådgivning, projektledelse, trafikplanlægning, rådighedsansøgninger, opsætning og fjernelse af afspærring og tilsyn.

 

Udvidelse af Fynske Motorvej 

Bygherre: Vejdirektoratet

År: 2019 - 2021

 

Den anden etape af udvidelsen af E20 over Fyn fra fire til seks sport er strækningen fra Odense Vest til Gribsvad. Saferoad udfører afspærring i forbindelse med arbejdet, der afsluttes med udlægning af slidlag i 2021. 

 

Saferoad leverer i den forbindelse rådgivning, trafikplanlægning, projektledelse, afspærring til anlægsarbejde og tilsyn med afspærringen, imens anlægsarbejdet foregår. 

 


Saferoad er tæt på dig

Vi arbejder over hele Danmark med udgangspunkt i vores afdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og Greve.

Ring 70 30 20 30 eller skriv til info@saferoad.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med trafikafspærring. 

 

Der er ikke langt til eksperterne!

info@saferoad.dk
70 30 20 30