Saferoad Daluiso A/S


 
 
View in english
       


Saferoad Group er leverandør af kvalitetsprodukter og tjenesteydelser til offentlige myndigheder og entreprenører i infrastrukturen i store dele af verden. Saferoad Group beskæftiger ca. 2500 medarbejdere i 21 lande. 

Koncernens mission er at hjælpe folk på farten, hvad enten det er folk i bil, på cykel eller til fods. 

Saferoad Group udvikler og leverer på denne baggrund et enestående udvalg af produkter kombineret med en omfattende viden og ekspertise. Disse løsninger skal bidrage til at reducere antallet af dødsulykker og alvorlige ulykker i trafikken, og til at skabe spændende og behagelige by- og park miljøer.

I 2008 blev Daluiso A/S en del af Saferoad Group, og siden da har vi udviklet os fra hovedsagligt at være leverandør af trafikprodukter, til i dag at levere intelligente løsninger til forbedring af trafiksikkerheden og infrastrukturen i Danmark.
 
1. juni 2015 skiftede vi juridisk navn til Saferoad Daluiso A/S, men markedsfører os blot som Saferoad. Navneskiftet har givet os mulighed for et endnu tættere samarbejde med vores søsterselskaber, for derved at kunne give vores kunder de bedste løsninger og den højeste kompetence.

Vi trækker således på erfaringerne fra vores mange kolleger i de 20 lande, hvori Saferoad er repræsenteret. I dette store netværk findes de gennemtænkte løsninger, man har ekspertisen og man har udviklet produkterne, så vi kan levere de mest sikre, bæredygtige og innovative trafiksikkerhedsløsninger på markedet.

Udover et stort sortiment af kvalitetsprodukter tilbyder vi desuden rådgivning og montage, således at kunden kan få en totalløsning, hvor vi er behjælpelige fra start til slut.

Se de to film herunder, og få dybere et indblik i vores virksomhed.
 

 


Download vores salgs- og leveringsbetingelser her, og vilkår for lejeaftaler her.


Hovedkontor:
Hvidkærvej 33
5250 Odense SV
tlf: +45 70 30 20 30
CVR: 21 77 87 02

Du finder kontaktinformationer på vores tre andre afdelinger her